رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و مرکز آیریس از جمله سخنرانان در این وبینار بودند که ضمن سخنرانی در خصوص " نقش خانواده علم دردوران کرونا و پس از آن"، تجارب و دستاوردهای این دو مجموعه را در مقابله با کوید 19 با مخاطبین به اشتراک گذاشتند.
بر اساس گزارش ارائه شده توسط این متخصصان، بیش از 400 شرکت دانشبنیان مستقر در پارکهای علم و فناوری ایران بطور مستقیم فعالیت خود را معطوف به تهیه و تولید محصولات مرتبط با مبارزه با کرونا کردهاند؛ تهیه کیتهای تشخیص، تولید محلول و ژلهای ضد عفونی، تولید انواع ماسک، ساخت دستگاه ونتیلاتور، تبسنج حرارتی، تجهیزات بیمارستانی و سایر محصولات از جمله تولیدات این شرکتها در مقابله با کوید 19 بوده است.
دکتر جعفر قیصری، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ضمن ارائه آمار و گزارش اقدامات انجام شده، اعلام کرد: اقدامات مذکور منجر به کاهش نرخ مرگ و میر ناشی از بیماری در کشور شده و فقط 6 درصد از بیماران جان خود را از دست دادند که این رقم در مقایسه با آمار سایر کشورها نسبتا پایینتر بودهاست.
وی همچنین تجربه خود در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را درخصوص جذب حمایتهای دولتی و استانی از تولید محصولات مرتبط با پیشگیری و درمان کرونا و کاهش واردات محصولات مربوطه با شرکتکنندگان به اشتراک گذاشت.
در این وبینار بیش از 1500 نفر ثبت نام و بیش از 4000 نفر از کشورهای مختلف از طریق پخش زنده فیس بوک و سایر شبکههای مجازی به تماشای سخنرانیها نشستند.
تعداد بازدید : ۳۲۷۳ تاریخ: 1399/03/12
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
نمایش توانمندی دانشبنیانهای شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در صنعت نفت و گاز
۱۴ شرکت دانشبنیان و فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حضور در پاویون اختصاصی این شهرک …جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی؛ جشنوارهای به وسعت نوآوری
نشست خبری نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی در سالن اجتماعات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر…